Projekti elluviimise käik


28.09 – Pilvi ja Siiri arutasid  veelkord projekti teostamise ajakava. Leidsime, et kuna aega on suhteliselt vähe, siis tuleks küsitlus koostada ja läbi viia hiljemalt 5. oktoobriks. 

01.10 – Siiri tutvustab mõlema õppehoone õpetajate hommikustes infominutises arendusprojekti. Kellelgi vastuväiteid ei ole. Üldiselt arvatakse, et tegemist on igati kasuliku üritusega ning paar õpetajat oleksid kohe valmis oma kogemusi kolleegidega jagama.

03.10 – Pauli, Pilvi ja Siiri  ühise arutelu käigus valmib küsitluse lõplik variant, mis näitab õpetajate üldist valmisolekut, oskust ja huvi digivahendeid ja –keskkondi kasutada ning soovi oma teadmisi kolleegidega jagada.  Väga detailselt õpetajate digipädevusi antud küsitluse käigus kindlaks tegema ei hakata.

05.10 – toimub õpetajate ümarlaud, kus osaleb kooli 19st õpetajast 17. Siiri tutvustab veelkord arendusprojekti. Lepime kokku, et esimene digitund toimub 10. oktoobril (vastutaja Marje), järgmine 23. oktoobril. Kolmandaks digitunniks esialgu aega leida ei õnnestu, kuna DigiKiirendi koolituse programm on väga pingeline ning õpetajad baas- ja rätsepakoolitusega väga hõivatud. 17 õpetajat vastavad küsitlusele.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Meie kooli edulugu

Õpetajate digivalmiduse kaardistamise tulemused

Teine digitund